lørdag 24. januar 2009

Vil bare vise dere....Ja her har jeg laget det koselig hjemme, friske blomster og interiørblad - da er helga redda..
Her fikk jeg meg bursdagsgave med mamma og pappa, søstrene mine Kristin og Yvonne. Skulle igrunn ikke få det før imorra, men de mente jeg trengte det nå ikveld sånn at jeg kunne rense huden min skikkelig, DEILIG::::
Her er bursdagsgava mi fra Birgit, Ståle, Linn Therese og Karl Paul som jeg fikk på festen.
Deilige friske blomster til helgen..


Så kjøpte jeg meg dette fatet og denn kronen på Landstil for en liten stund siden, blir fortsatt mobbet av mannen min for han mener at dette var jo noe vi trengte - men er det alt han kjøper noe vi trenger liksom?? HA HA...men det er koselig når det er lys i.

3 kommentarer:

Villa Valle sa...

Hmm.. Skreiv nettopp en kommentar, men fikk ikke lagt den inn.. Tror jeg.. Prøver på nytt!
Du har det så koselig hjemme! Åsså var jeg inne på bloggen til Silje, DEN deilige sofaen på tvstua da! Masse goe puter!
Håpe du har hatt det greit på jobb i helga! No til helga e det min tur å gå nattevakter..
Vi sees!

Lisemor sa...

Hehe, det var jo rette rævva som feis.. "trengte"!!! Er det noen som IKKE skal mobbe om å shoppe ting en IKKE trenger så er det vel Leffa... Tro meg, jeg vet hva jeg snakker om.. Jeg bor jo sammen med samme ulla.. Her er det liksom "innkjøpsstopp" på ting vi ikke trenger.. Men ser ikke anna enn at det ramler inn den ene dubbedingsen etter den andre.. Den siste "dingsen" kom igår.. Blink med ender på til luftpistolen!! Det er visst en "hageleke", sier Dag! Sukk!! Jaja, jeg har visst valgt han sjøl..På godt og "vondt".. idag flykter vi fra rotete hus og en endeløs lang "to do-liste" i heimen og drar på cafe med Rune og Kristin.. Slaraffenliv!! Hilse gjengen, så må vi treffes en dag..
Hilsen Lisemor

Marias skriblerier sa...

Måtte le av "ja for dette var jo noe vi trengte"-kommentaren.. hehe.. Den har jeg også hørt før, maaange ganger... ;) Er vel noe vi interiør-damer bare må leve med ;)