fredag 25. desember 2009

Nå var jula over for denne gang - Gratulerer med dagen kjære mannen min

Nå sitter jeg på jobb og jeg har min siste nattevakt av 3 netter og det skal bli så godt med fri kjenner jeg. Det er ganske rolig her i natt så da blir man ekstra trøtt.
Nå har vi feiret Jul 2 ganger iår siden som sagt jeg skulle jobbe natt og Leiv Arne reiste på jobb. Han har forresten bursdag idag, han fyller 39år og jeg sa det til han; nå er det bare ett år igjen til det magiske tallet, tror han ble litt irritert på meg der, men ps Leiv Arne jeg elsker deg altså uansett alder.

Jeg har forresten fått alt jeg ønsker meg til jul, jeg har fått 3 engler, jeg har fått 2 maileg nisser, 6 kaffekopper, armebånd fra Ole Lyngaard og veske - jeg er så fornøyd. Jeg tror jentene også ble veldig fornøyde, de har jo kjæreste begge to og Silje fikk hjertesmykke med stener i med sin kjæreste og Julie fikk hjertesmykke og hjerteøredobber med sin kjæreste og så fikk de masse venninnegaver som de var såååå fornøyde med og det er bra. Nye klær fikk de og hver si deilig dynpute akkurat sånn de ønsket seg.

Jeg skal se om jeg kan legge ut bilder etterhvert, men jeg kan finne noen på google av kaffe koppene mine, nissene mine og armebåndet mitt.
Disse nissene har jeg hatt bildet av før på bloggen min, så her har dere bildet av "sønnen" min som sitter som nr 2 fra høyre og "datteren" min som sitter som nr 2 fra venstre. Den siste nissen fikk jeg med mamma og pappa, mamma sa at hun synes "sønnen" min så så ensom ut så han måtte få seg en "søster". Og ikke nok med det, jeg fikk en attpåklatt som var litt kortvokst kan man si, den fikk jeg med Sissel, fant den ikke avbildet så bildet kommer senere når de har fått plass i sofaen min.
Og så var det de nydelige koppene mine, nå har jeg 8stk av de.

Og så var jeg innom Emmas Verden i Langevågen på lillejulaften og skulle kjøpe gave og da måtte jeg kjøpe denne søte muggen til meg selv, den passer godt sammen med de fine koppene.
Og dette er det fine armebåndet mitt som jeg fikk med Leiv Arne, eller det vil si jeg fikk en fantastisk fin klokke med han, men jeg ønsket meg heller et så fint armebånd så da byttet jeg klokken til dette. Jeg har ingen anheng på dette armebåndet mitt ennå, men det er jo noe jeg kan ønske meg så da er det jo ingen problem for de som lurer på hva jeg ønsker meg til bursdag og jule heretter - det er bare så fint.


Romjulsklem fra

1 kommentar:

Ellamae sa...

Hei Karianne! La merke til på FB at det ble jobbejul på dere begge. Håper alt er bra med deg, må smile litt når jeg ser storejenta di...som snytt ut av nesen på mor si, jo...Ha ei flott jul! Hilsen Oddhild