tirsdag 4. mars 2008

Grete Roede er ei kjekke dame....

Ja, jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, Grete Roede har gjort noe lurt, hun har startet noe som får oss damer til å gå på hver gang. Jeg aner ikke hvor mange kurs jeg har gått nå, men det begynner å bli noen etterhvert, iallefall når jeg begynner å se på alle bøkene jeg har.
Det er jeg og Sissel som har startet denne gangen i spjelkavika sammen med Kari, hun er så koselig, det var som Kristin sa: "Jeg får helt vårstemning av Kari", og det er sant. Nå må vi bare stå på frem til sommeren for å gå ned noen kiloer, det trenger iallefall jeg. Men jeg skal sette meg små delmål, jeg tror det er viktig, for det får heller bli mer etterhvert. Sist jeg gikk på kurs så gikk jeg nesten ikke ned i det hele tatt og det er ca 1 år siden, men jeg så på det jeg veide da og det jeg veier nå så er det det samme, jeg synes det er litt rart, men det er også bra. Det skal jo være bryllup til sommeren når Yvonne skal gifte seg så jeg har et mål der.

Imorra får vi ovn i stua, det skal bli koselig og varmt. Leiv Arne har vært så flink til å borre i pipa for å plass til ovnen vår, det skal bli så bra. Vi må jo også finne oss noen andre møbler vi skal ha i stua, for vi har jo solgt de svarte stolene så det er ganske tomt her kan man si. Og så har jeg brukt opp pengene på Grete Roede kurs og nye støvletter, ja ja sier jeg til Leiv Arne sånn er det å være gift..... vi gir og vi tar... så blir mor såååååå fornøyd..

Ja imorra braker det løs, da begynner det store kappløpet mot vekten. Så folkens ønsk meg lykke til og jeg ønsker Sissel også lykke til... dette skal vi klare vennen.

3 kommentarer:

Birgit sa...

Steike, da kan vi jo jobbe sammen!

Jeg begynner i morga i byen, og dere har tjuv startet i dag. Dette må bare bli bra. Så kan vi passe på hverandre?

Men hva gjør vi fredag???

Bibbi sa...

Steik dokke da! ..e det no dei som ikke gjør noe,skal få dårlig samvittighet?
-sommeren kommer nok litt brått på ditte året også;-)

men dokke skal vel ikke ha alkohol-streik på fredag?

Sissel sa...

Halloen. Ja, ja nå er vi igang igjen. Ja Barbro, sommeren kommer alltid for brått på ihvertfall iforhold til vekta. Jeg kan love at kosemerka ihvertfall blir brukt opp på fredag så det blir nok ingen alkoholstreik på meg. Vi får prøve å være flinke - en uke går fort og plutselig er det veiedag. Karianne; vi må se om vi får gjort noe med trimminga vår. Min har vært laber det siste halve året.
Vi sees i morra. Klem fra meg