tirsdag 4. november 2008

1 år siden vi reiste på vår livs reise

Ja idag er det 1 år siden vi reiste på vår livs reise til Australia. Det er utrolig hvor fort tiden går, men samtidig synes jeg det er så utrolig lenge siden vi reiste, tenk at vi var borte i 3 måneder og når vi kom hjem så er det omtrent ingenting som har forandret seg. Det jeg gleder meg mest til som jeg synes var litt trist når vi var borte er å feire skikkelig norsk jul sammen med familien vår. Jeg føler jeg snakker veldig mye om jula, men føler det er så lenge til liksom, selv om det er jul i neste måned.
Imorra kommer Wenche fra jobb og besøker meg og vi skal ut og gå oss en tur, det skal bli så deilig, håper det blir bra vær. Ellers så er det igrunn ikke så mye som skjer her akkurat, skal gå og kjøpe meg noen juleblader som jeg kan bla litt og lese litt i, det blir jeg godt humør av. Kos dere alle sammen og skriv gjerne en hilsen til meg det er alltid kjekt.

1 kommentar:

VillaValle sa...

Hei.. Takk for koselig hilsen på bloggen min :)
Nå er jeg på nattevakt igjen, det er mine i turnusen, har to stk i løpet av 3 mnd :) Jeg gleder meg også til jul, nå er det ikke lenge igjen før man kan slå seg løs med glitter og pønt :)
Vi har vel jobbet litt omhverandre, synes jeg er her hele tida jeg.. :P
Du må kose deg sammen med Wenche i morra.. :) Nå må jeg jobbe her.. ;)