fredag 29. mai 2009

Langhelg og fri....

Ja nå har jeg endelig fri etter fire nattevakter - kjenner at jeg er skikkelig sliten når jeg har så mange netter, synes 2 er flott, 3 er ok, men over det er pyton. Den siste nattevakta var veldig travel, jeg satt ned og spiste en toast, ca 10 min....ellers gikk det i ett. Det er jo greit også at det er ting å gjøre for da går jo timene fort...men også godt å kunne sette seg ned litt innimellom.


Leiv Arne......

Nå har Leiv Arne reist på jobb igjen, han reiste tirsdag og kommer ikke hjem før om ca 2 uker, det er jo helt nytt for han å være på båt, men jeg tror han synes det er kjekt, sikkert travelt, men det tåler han. Har ikke snakket med han for når han ringte isted så stod jeg i dusjen og det går ikke ann å ringe opp igjen til han så da er det bare for meg og vente til han ringer igjen.

Julie har inntatt plassen hans i sengen oppe ... Silje ligger nede i sin egen seng for der kunne hun ligge i ro og se en film på den lille tv-en som er kjøpt til bilen.


Molde - Rosecup

Det er helt utrolig at det er ei uke siden vi var i Molde på Rosecup med håndballjentene, jeg synes tiden har gått veldig fort. Vi ble slått ut etter 4 kamper på målforskjell, det er litt surt for hadde vi scoret litt mer mål så hadde vi spilt videre, men sånn er det bare og regler er regler...

Men 11 jenter på tur er ok det, de var så snille... de er jo 12 og 13 år gamle så jeg visste ikke helt hva jeg gikk til. Synes kanskje det ble litt travelt på lørdagen da jeg og den andre treneren var igjen og det var kun jeg som hadde bil og kunne kjøre. For det var discotek i sentrum og for å komme seg dit så måtte de bli kjørt så da ble det noen turer på meg, først ned for å levere og etter en time så skulle de hjem igjen, så da var det bare å begynne å kjøre igjen, men jeg ble jo godt kjent i Molde da...kalte meg bare Reiakvams taxi...haha.


Langhelg og fri - kos kos....Sol sol kom til meg...


Nå skal jeg, Silje og Julie kose oss denne helgen og bare være hjemme og slappe av. Wendy, mitt søskenbarn var her idag og besøkte oss, hun bor i Oslo, men hun er hjemme nå for der skal være fest for de som var russ for 20år siden på Latinskolen og hun og min venninne Sissel gikk jo i klasse ilag så de var her idag på besøk...så koselig.
Ingen kommentarer: