tirsdag 21. oktober 2008

Jeg skal ta oppfordringen

Jeg skal ta oppfordringen Stine med å oppdatere bloggen min. Jeg synes selv det er kjekt å lese bloggen til andre så jeg ser jo at jeg er veldig treig med oppdateringer. Stine sin blogg er veldig fin synes jeg og jeg elsker å lese andre blogger som inneholder interiør for da får jeg mange tips og diverse.
Det er ikke så mye som skjer her i gården da, jeg har jobbet litt i det siste, 3 netter på/2 dager fri, 3 netter på/2 dager fri og 3 netter på og nesten 3 uker fri - deilig...Jeg har forresten søkt på dagstilling på medisin 2 for jeg håper at jeg vil få en av de stillingene for jeg orker ikke å jobbe mer natt når dette vikariatet går ut, en nattevakt innimellom er helt greit.....Tenkte jeg skulle fortelle dere hva som skjedde her en dag jeg var på gravstedet til gutten min. Jeg er helt sikker på at hvis han er her rundt meg så er han en sommerfugl for han er like skjør som de er, og når jeg er på gravstedet så er det en sommerfugl som pleier å være der inne nesten hver gang. Iallefall, for en stund siden så var jeg der inne og satt på huk og ser bort på marka oppenfor gravstenen og ser en fin oransje sommerfugl, jeg sier: "er du her for å passe på mammaen din du da?" og vet dere hva som skjer da? Det er sol denne dagen og jeg ser bare en skygge av noe, og der er sommerfuglen og flyr mange ganger rundt meg der jeg sitter på huk foran gravstenen. Dette var så sterkt altså - jeg er helt sikker på at det er mer mellom himmel og jord.

Jeg har vært veldig lite sosial i det siste så jeg har jo heller ikke tatt noen bilder i det siste, så jeg har ikke noe å legge ut. Men jeg skal være flinkere til å ta bilder. Jeg tar noen bilder med mobilen min da, men jeg kan ikke føre de over på dataen, aner ikke hvordan jeg skal gjøre det da..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Enig med Stine, du må oppdatere bloggen oftere, hihi :)
Skal krysse fingran for at du får bynne på dagen i stedet!

Stine sa...

Kor kjekt me oppdatering! :)
Så fint det med sommerfuglen, du skal se Morten flyge rundt å passer på og følger med på ka mamman gjør på!
E kryssa å fingrane for at du får begynne på dagen istede! Da får jo vi andre se mer til det vakre smilet ditt! ;)

Anonym sa...

Hei søta. E kan hjelpe de å legge inn mobilbilder på dataen. Ikke noe problem. *smil*

Anonym sa...

Åy ...har ikke sånn konto så e ble visst anonym...he he, men det e Wenche på jobb asså ...*s*