tirsdag 15. juni 2010

Da var tiden inne igjen.....

Tiden går når man har det gøy sies det - og ja det kan jeg skrive under på. Gøy har jeg jo hatt det innimellom, men har også hatt det travelt innimellom også, mye jobbing og mange nattevakter. Kjenner at jeg er sliten og er virkelig klar for sommerferie, nå har jeg ei nattevakt og ei dagvakt igjen før ferien, det skal bli så godt.
I år har vi leid oss bobil og skal reise nedover Europa, har ikke så mye mål, men en fin tur blir det nok uansett, og noen byer skal vi få med oss.

Jeg og Julie var forresten på avslutning med klassen hennes på Emblemssanden idag, det var veldig koselig, men ble veldig skuffet over at så få møtte opp på dette, det var 6 barn av 19 som kom, dette er altfor dårlig og det er desverre ikke alltid det er ungene sin feil at de ikke er der, det er jo foreldrene som bestemmer...eller?

Ellers så har eldste datra mi Silje fått igjen tentamen hun har hatt på skolen nå i 8. klasse, hun fikk 5 på engelsk og 5- på mattematikken og hun fikk 6 i skriftlig norsk, den stilen hun skrev var fantastisk, helt utrolig godt skrevet. Hun er så flink denne jenta vår altså, jeg er så stolt av henne.

Julie også er så flink på skolen, hun har hatt matteprøve på fredag og skal få vite resultatet av den idag når hun kommer på skolen, hun er så spent for hun synes det gikk veldig bra, det blir spennende.

Ellers så blomstrer det litt i hagen selv om sommeren ikke har lyst til å komme iår, hadde vi fått litt varme nå så hadde nok mye av det jeg har blomstret, men vi får bare smøre oss med tålmodighet så skal det nok bli sommer uansett tror jeg da.............

Ønsker dere som leser bloggen min en riktig god sommer - kanskje jeg blogger litt i sommer, men som sagt så går tiden litt for fort når man har det gøy.............

Varm sommerklem fra som synger en trall i håp om at sola titter frem....

3 kommentarer:

Mayas Verden sa...

Fin bloggen din har blitt :)

Det var virkelig et magert oppmøte må jeg si.Utrolig trist at det skal være slik av og til.Går jo utover de barna som faktisk møter opp.

Blir godt med ferie tenker jeg. Misunnelig:)Har ikke ferie før 2 august..Men men..Bare varmen kommer så er ejg fornøyd.

Kos dere masse på ferie og nyyyt den.Sikker på det blir en kjempefin tur, Karianne:)

sommerklem ♥

Villa Remvik sa...

Heo og hopp skjønne du!!
Tenk, no e det sommer...og an kan ta seg en velfortent ferie!! Så kjekt med Europatur da...får sikkert sjå masse gøy på veien!! Flinke jente du he, all grunn til å ver stolt av dei!
Go`klem fra mej!!

Danielsmamma sa...

Så flink du er å jobbe! Har dere noen bonusordninger nå i sommer eller?

Høres i hvertfall ut som at den etterlengta ferien kommer ganske kjapt, og planen med å kjøre nedover Europa, var jammen god! Håper dere får både bedre og varmere vær enn vi får her i Norge/Ålesund! (selv om jeg selvfølgelig håååper det blir bra her og)

Flinke jentne dine er da ♥

Ha en fantastisk tur og en fantastisk, velfortjent ferie!! Klem!