fredag 28. mars 2008

Lenge siden sist....

Jeg merker at jeg ikke er så flink til å skrive her inne. Det var ikke som da jeg var i Australia, da gledet jeg meg til å skrive for å se de kommentarene som jeg kunne få for jeg visste at det var mange som var innom for å lese om hvordan vi hadde det.
Det har vært noen rare dager nå når det er sånne triste ting som skjer i byen, det er så mange pårørende som har mistet sine kjære og det er så trist, jeg har ikke ord. Tenk at et hus bare kan rase frem på den måten, det er uvirkelig altså.
Jeg har hatt en veldig rar dag idag, har ikke følt meg noe særlig i form, har sovet mesteparten av dagen pga dette, føler at piffen har forsvunnet ut av meg, litt trist på en måte som er vanskelig å beskrive. Men jeg har jo mine dager, de kommer, men det er lenge mellom hver gang for å si det sånn, kanskje jeg blir litt påvirket av det som er rundt oss? Vanskelig å si. Hva skal jeg finne på nå da for å få dagen litt bedre...????
Leiv Arne lager deilig middag til meg, Svinefilet med surret spekeskinke rundt, ovnspakte poteter, champignon, paprika, brokkoli og saus (jeg skal ikke ha så mye saus da, men litt kan jeg for det er jo fredag). Han er så snill med meg, men jeg tror han er litt påvirket av jobben sin og har det ikke så lett om dagene....men det ordner seg nok sikkert snart får vi håpe for alle parter.

Nå skal vi ha ei fin helg, jeg skal på tidligvakt imorra og så skal vi på ski på søndag og så skal vi besøke Dag og Lise og lille Ida.

2 kommentarer:

Anonym sa...

HEI BARBRO HER!
Kan Leiv Arne bestilles så kan jo han bare komme bort til oss,og lage akkurat samme menyen...hi hi.

Alle får slike dager Karianne!! Det er lov også spør du meg..enkelte ting vil vel aldri helt gå over,.og det tror jeg ikke det skal heller..Det er på en måte godt å tillate seg å kjenne på triste følelsene også..

Silje er ei kjekk og gog passe-pike! Jentene er SÅ glad i ho:-)
Når ho skulle gå i ste,sa Synne "du kan godt komme inn å varme de litt,før du går,...om du vil?"

Ha ei flott helg Karianne!!

Anonym sa...

hei igjen...voldsomt med skrivefeil på me i dag. he-he