tirsdag 9. juni 2009

Heldig - lykkelig

Jeg sitter her og tenker på en hel masse ting...tenker på hvor heldig jeg er som har familie som er glad i meg (tror jeg da) og at jeg er glad i dem alle sammen. Er heldig at jeg har 2 friske jenter og en mann som elsker meg for akkurat den jeg er (ps: håper det er riktig oppfattelse LA, hi hi).

Er heldig som har en jobb å gå til og har inntekt som kan hjelpe oss i hverdagen. Er heldig at jeg har mange venner som jeg setter stor pris på. Er heldig som har et hus som vi eier (ja banken eier da, men men). Er heldig som kan stå opp hver eneste dag og være frisk - for det er ingen selvfølge og det ser jeg jo daglig når jeg er på jobb.Men, ja der er ett men - det er alltid ett men! Har hele tiden dårlig samvittighet, ja for HVA sier dere kanskje? Jo fordi jeg ikke er sammen med familien min mer enn jeg er, for at jeg ikke er sammen med vennene mine mer enn jeg er, at jeg ikke vasker huset mitt mer enn jeg gjør (ikke det at det kan sammenlignes med venner og familie da, men dere skjønner kanskje hva jeg mener?).Skulle ønske jeg var ett menneske som hele tiden inviterte både venner og familie oftere hjem til oss for å være sammen - jeg føler jeg gjør dette altfor lite - men dere må vite at dere er alltid hjertelig velkommen hvis dere tar dere en tur for det er jo så koselig når vi møtes om det er med eller uten mat, synes jeg da.

Skulle ønske jeg var en person som bare dukket opp hos folk på besøk uten å ringe på forhånd å melde min ankomst - for jeg synes jo det er kjekt selv da - men er redd for å komme uten at det passer - er redd for at jeg kommer akkurat når de var på vei for å gjøre noe annet, sånn er det hele tiden.

Men hva er det å være redd for? Hva gjør det at jeg kommer uanmeldt? Hva gjør det at det ikke passer? Da må jo den som jeg skal besøke da - si ifra.....men gjør man det?


Tilslutt vil jeg gi både min familie og mine venner og kollegaer en fin bukett med peoner som dere kan ta med dere inn i hverdagen fra meg.............

1 kommentar:

Stine sa...

Sånn er det for de fleste regner jeg med.. Dårlig samvittighet for noe hele tida.. Slik som jeg nå; akkurat kommet hjem fra jobb og planlegger en liten dubb før JO kommer hjem, men BURDE støvsuget..
Men vi er HELDIGE.. som har familie, venner, jobb og penger.. (ja, i allefall på fredag ;))
Takk for peonene.. Har en liten bukett av dem på spisestuebordet.. Og de er SÅ fine!
Ha en fin dag.. :) Klem!