fredag 5. juni 2009

Hvorfor??

Idag skulle jeg sove litt frempå siden jeg skal på nattevakt i helga. Jentene gikk på skolen og Silje kom hjem litt over kl 12 og jeg hadde ennå ikke stått opp, men hadde våknet av vekkerklokka noen ganger som jeg bare satt på slumre... Jeg stod opp og tok meg en dusj og kjente at jeg hadde virkelig hodepine og vondt i nakken, tok meg da en paracet og en ibux for å se om det kunne hjelpe, men nei da - etter noen timer hadde jeg fortsatt hodepine så da var det bare å ta det med ro. Jeg ryddet litt på badet og jeg kjente at jeg var i skikkelig dårlig humør, kanskje fordi jeg måtte rydde eller? F... det er så irriterende å være så sur og irritert for ingenting når man våkner. Jeg er sur ennå - blir dårlig humør av at jeg skal på nattevakt - er så skit lei, men jeg satt og så på arbeidsplanen min at jeg kun har 9 nattevakter igjen før jeg skal ha ferie, det skal bli så deilig selv om vi ikke har bestemt oss helt for hva vi skal gjøre ennå, så de skal jeg holde ut.

Skulle ønske jeg var i bedre humør og at jeg hadde mer tiltaktslyst enn jeg har idag. Uff kjedelig når det blir sånn, men men, håper på bedre dager.

3 kommentarer:

Annema sa...

Offa då!! Håpe humøre e bedre å at live e likar igjen snart!! =)
Kjempe kos fra mej!!

Line sa...

Du virka nu i ditt vante, blide humør når du kom på jobb, håpe d va ekte, at du faktisk følte dæ bedre enn når du skreiv innlegget. Krysse fingran for at du kommer dæ over på dag snart :) *oppmuntringsklæm*

Monika sa...

Heian - lykke til med nattevaken - håper humøret bedrer seg ;)
og eg veit vilken viktig jobb dere gjør - englene i kvitt :)
Har hatt noen netter der ute eg og - som pasient - men husker ikkje heilt avdeling, 3 - 4 etasje - nyrestein
og godt var det å ringe på klokka om natta og noen kom med noen gode ord og litt smertelindring
Natti natt - håper du får sove ut i morgen - klemma fra monika
ps. eg er inngifta aarset