onsdag 7. oktober 2009

Baker kake...

Har dere vært inne på http://www.detsoteliv.no/ ? Inne på denne siden er jeg ofte, men jeg baker igrunn ikke så ofte, men hvis jeg skal gjøre det så finner jeg oppskriftene der inne....nå baker jeg nøttebunn med hasselnøtter og valnøtter som skal ha vaniljekrem på toppen.


Grunnen til jeg baker idag er at jeg lovet mamma at jeg skulle lage en kake for henne, for imorra skal vi inn til de og spise middag - hun sier hun skal ha åpent hus sånn at vi alle kan komme, det er så koselig. Da blir vi mange - søstrene mine og deres familie, regner med vi blir ca 16stk jeg - puh.... ja sånn er det å ha stor familie - men det er så koselig. Jeg har fått byttet senvakta mi til dagvakt sånn at jeg også skulle få være med - takk Birgitte.


Så er det det store spørsmålet - KAFFEKOPPER....

Jeg var på Herlighet en dag og kjøpte med 4 nye kaffekopper fra Mateus - det er fra det samme servise som jeg har de nydelige rosa skålene i, men jeg ble så misfornøyd, synes de er altfor "tjukke" å drikke av hvis dere skjønner. Jeg lurte på om jeg skulle heller gå for kopper fra Greengate - synes de er helt nydelige, men må kjøpe bare en da og teste de kanskje...

Så må jeg ha med et bilde av Julie og hennes beste venninne Johanne, og som Johanne sa "du må jo ha bilde av de søteste jentene i bygda......haha"

3 kommentarer:

Mayas Verden sa...

Der inne finner jeg og oppskriftene når jeg baker.Har så mye godt at man får helt vann i munnen:)

Så kjekt at dere samler dere som familie Karianne:)Jeg liker godt slike sammenkomster selv med familien og jeg kan sitte i timesvis:)

Er veldig gald i Greengate.Lyst på dem røde til jul. Må ha meg en tur innom butikken på storsenteret..Men må ha med meg en tykk lommebok, for der bugner det over av veldig mye jeg har lyst på.Syns koppene var fine jeg, dem du hadde.Men det er jo som du sier, er ikke noe godt om dem blir for tykke heller.

Søte jenter er sikkert og visst:)Herlig:)

Ha en fin fin uke Karianne:)

Monika sa...

Heisan - hmmm.... det va eu skummel side - søte liv :-)))
må vel prøve noen oppskrifter

ellers så kan eg gå go for green gate koppene - eg har mange . i div farger :-)
Berre å komme - så kan du prøvedrikke
smil fra monika

Anonym sa...

hmmm...
e nok mer opptatt av kaffiMASKINA enn kaffiKOPPANE e!
-kommer bortom en dag vi:-)
klem fra Barbro