torsdag 8. oktober 2009

Noen som kan vise meg...

Noen som kan hjelpe meg? Tenkte jeg skulle laste opp videoer fra YouTube som jeg liker, jeg får det ikke til. Ser noen som skriver "her" og så trykker jeg på så kan jeg bli sendt til den siden det gjelder...dette kan jeg ikke og vil gjerne lære det...håper noen andre kan det som kan hjelpe meg..

2 kommentarer:

Mayas Verden sa...

Du finner bare den filmen du vil se, så venstreklikker du på musen, og markerer adressen på adresselinjen, høyreklikker og trykker kopier eller copy .Deretter legger du linken inn på den siden du ønsker, og høyreklikker igjen og trykker paste/eller lim inn.Litt knotete forklart kansje, men håper det var dette du mente.

Tusen takk for koslige ord i bloggen:) Ja jeg har veldig lyst på slike dorian stoler..Hmmm.Må sjekke ut prisen først, og hvis ikke, begynner letingen etter noen kopier.

Ha en strålende helg:)
Klem

Mayas Verden sa...

Du legger bare også bare inn linken under lenke der du skriver innlegg.oppe der du legger inn bilde.Når det er gjort, så kommer det opp hva du ønsker lenken skal hete, legger da inn bare her eller ønsket navn.Så kommer det opp.Så nå hva du mente..He he.Litt tidlig på morningen enda:)