mandag 24. november 2008

1 mnd til JUL....

Idag er det akkurat 1 måned igjen til Jul, og jeg begynner å kjenne panikken ta meg. ALT jeg skal gjøre før det blir JUL.....vaske her og vaske der, bake ditt og bake datt...lage kalender til jentene, kjøpe inn alle adventsgavene og ikke minst alle julegavene jeg skal kjøpe...HJELP.. Søstrene mine og mamma ringer og sier hvis du kjøper gave til den og den og den så kjøper jeg gave til den og den...hjelp jeg blir gal.. men gleder meg uansett. Det hører liksom med det å stresse for oss damene til jul tror jeg, sånn har det alltid vært. I den kjente julesangen så synger vi: "Nå har vi vaska golvet og vi har børi ved og vi har pynta juletre og vi osv osv", men jeg tror vi kan endre den: istedenfor vi så synger vi hun....det er jo sånn jeg føler det iblant, men samtidig så vil jeg ikke at noen skal komme og ta fra meg kosen med å stresse.... jeg blir litt handlingslammet av å stresse så det ender med at jeg til syvende og sist ikke har gjort noe som helst...men jul blir det allikavel.

Idag har "jentene" mine som jeg kaller de, altså de jentene som jeg trener i håndball sammen med Cecilie, vunnet kampen de spilte mot Blindheim 2, de er Blindheim 1 så dette var en kamp vi MÅTTE vinne, så det var skikkelig deilig når vi innså at det gjorde de. For det så mørkt ut etter 1. omgang, da lå de under 3-5, men etter vi backet de opp i pausen så klarte vi å vinne 7-5, de scoret ikke mål de i andre omgang, mens vi scoret 4 mål og jeg er så stolt.. Jeg sa til de på treningen på fredag at hvis de vant så skulle de få is med meg på treningen neste fredag så da ble de ekstra glade når de vant...for da blir det is og kos på trening på fredag, da kommer sikkert alle sammen.

Nå sitter jeg og koser meg med hjemmebakte rundstykker, det var godt, for det er veldig lenge siden jeg baket... er så utrolig lei av alle brød som selges så jeg tenkte at det var på tide med forandring. Jentene jublet når de la seg for de skulle få ha det med seg på skolen imorra...

1 kommentar:

Stine sa...

Karianne! Tusen takk for kommentar på bloggen min! :) Hvordan går det? Ser du har begynt å tenke på jula, å det har kanskje de aller fleste nå... E har satt frem noe juleengler og hengt opp stjerna i kveld, det er vel egentlig ikke før til søndagen, men syns det er kjekt å ha alt klar før helga jeg da.. ;) Har fri fra Med2 helt til tirsdag, mandag skal jeg ha første vakt på nye jobben.. Satser på at det ikke blir noe å gjøre der!!
Håper vi sees snart! God adventshelg!