fredag 4. mars 2011

Sånn går no dagan!

Ja det blir lenge mellom hver gang jeg blogger, men jeg ser at det er flere enn jeg som har det sånn, noen som jeg har på blogglisten min er det veldig lenge siden de har blogget. Men sånn er det vel med de fleste av oss at det er begrenset hva vi kan skrive om.

Men jeg har noen tanker i hodet mitt som jeg ikke blir fortrolig med, jeg har tenkt mye, men får stadig motstand når jeg setter tankene mine ut til virkelighet, vet ikke om det går ann å si det sånn da, men det er sånn jeg tenker det. Det er mange ting jeg skulle ønske, men det er nok allerede forsent til at de tingene skal komme i oppfyllelse, tiden går og man kan ikke tenke alltid på ting man ikke har fått, men glede seg over de ting man har. De som kjenner meg godt vet nok hva jeg tenker på og ønsker meg mestMen over til noe annet så ble jeg veldig veldig glad idag, mannen min skjønte endelig hvor mye jeg ønsket meg ett spisebord så idag kjøpte vi nytt spisebord med 6 stoler som skal leveres om ca 4 uker. Jeg ble superfornøyd og jeg håper det blir like fint i stua vår som det var i butikken. Kjøpte det hos Bohus.
Tenkte kanskje jeg skulle tapetsere en vegg på stua vår, men er usikker på om det ikke er så populært lenger, redd for at man blir veldig lei av å ha en vegg med tapet, noen som har forslag om hva tapet man skal ta? Eller noen som har meninger om ikke å ha en vegg med tapet?


2 kommentarer:

Mayas Verden sa...

ja den bloggingen går det lenge mellom her i huset iallefall.Håper jeg tar det opp igjen snart. Må bare finne motivasjon til å starte.

Trist at du har slike tanker Karianne, og jeg tror jeg vet hva du snakker om. Uten å vite for sikkert ♥
DEt er vondt å ønske seg noe så sterkt, og iallefall viss det blir ett savn :(

Håper du legger ut spisestuen din.Skal ha meg ny jeg også etterhvert.

Ha en fin fin uke !

Klem May ♥

Danielsmamma sa...