onsdag 23. mars 2011

Til mine venner


Dette er ett innlegg til søte Marit som er på nattevakt og som er så snill at hun leser bloggen min på natta når hun har tid. Jeg gikk av senvakt for cirka en time siden, og det var ei travel vakt og jeg vet at Marit får nok å gjøre og det blir ikke mye sitting i sofaen inatt Marit!
Marit er ei så søt og snill jente, hun er så utrolig positiv og selv om hun sikkert stresser litt så viser hun det ikke. Hun har alltid gjort alt til morgenen og hun setter sjeldent igjen noe til oss som kommer på dagvakt, vi vet at alt er gjort når Marit har vært på nattevakt.
Jeg må jo få skryte av de andre jeg jobber sammen med da på Medisin2 på Ålesund sykehus, jeg sier det ofte og jeg sier det igjen: Hadde det ikke vært for de fantastisk gode kollegaene mine der så hadde jeg sikkert funnet meg en annen jobb for lenge siden. Grunnen til at jeg sikkert hadde ønsket å skifte jobb er at det er så utrolig mye å gjøre mesteparten av tiden, der er alltid så mange pasienter og dette er spesielt på nyreseksjonen der jeg jobber. Men nå etter å ha vært her noen år så føler jeg meg litt tryggere i min jobb og jeg har blitt godt kjent med pasientgruppen vår, for vi har mange gjengangere, de som har kronisk nyresvikt og diverse andre nyresykdommer som jeg ikke skal komme inn på her. Men det er aldri mangel på utfordringer jobber man som sykepleier på medisin 2, det tror jeg nok de fleste av oss som jobber der kan skrive under på.

Så Marit - ha ei fantastisk vakt og hils så mye til Cathrin og Evalynn....

1 kommentar:

Marit sa...

Åååååå Karianne!!!
Du e no so snilde og goe!!! Vart no heilt rørt av dette fine innlegget ditt!! Kjenne at e rødma litt av alt det fine du skriv om meg :) Så tusen takk!! Vart veldig glad når du hadde laga lesestoff til meg i natt også! Så må eg sei at du er ei super-søt jente som eg set STOR pris på :) Og det er veeeeldig kjekt å vere på jobb ilag med deg, du er solstråla vår!Pasientane brukar å sei Karianne som ler så godt, om deg :) Da sjåast vi igjen om nokre timar, det blir kjekt...
Klem fra Marit :)
Ps: Skal helse fra Cathrin og Evalyn.